november 10, 2013

9 november – Bloemendaal en gras

In Bloemendaal mogen spelen gisteren. Voor het eerst in Saniyya haar hockey carrière op gras gespeeld. Echt gras in plaats van kunst. Ja ja, dat was even andere koek.

We begonnen in een heerlijk zonnetje. De meiden hadden er zin in. Nou ja, na het mopperen over het gras dan ;-) .

Het was flink werken. De teams waren beiden op dreef. Tjonge wat doet een bal raar op het gras. Echt lekker slaan ging niet dus daar moesten ze flink aan wennen. Minder lopen met de bal maar eerder afspelen. Het duurde even voordat ze dat onder de knie hadden.

Eerste helft 0-1. Tja dat was echt even minder. De meiden zijn de afgelopen weken alleen maar aan het knallen geweest dus dit was een flinke tegenvaller. Maar na wat mopperen op de scheidsrechters hadden de meiden weer frisse moed voor de tweede helft.

Werken, werken en nog eens werken. Maar met resultaat. 1-1. De laatste 10 minuten in de stromende regen maar ze konden de 1-1 handhaven. Toppers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>